Оптимізація проекту мережевої моделі броварного виробництва
Ключові слова:
управління проектами, мережева модель, мережеве планування, броварне виробництво, оптимізація моделі, організація управління, розрахунок мережевої моделі, планування виробництваАнотація
Для управління проектом броварного виробництва використано метод мережевого планування та управління. Визначено склад робіт проекту, встановлено логічну послідовність робіт та подій, визначено тривалість виконання робіт. Проведено планування комплексу маркетингу броварного підприємства, побудовано мережеву модель робіт. Обчислено основні показники мережевої моделі (ранній термін початку, ранній термін закінчення, пізній термін закінчення, пізній термін початку, повний резерв часу, незалежний резерв) та коефіцієнт напруженості. Проведено оптимізацію мережевої моделі за рахунок резервних робітПосилання
1. Doyle, P. (1994). Marketing management and strategy. Prentice Hall, 464.
2. Martin, P. (2006). Project management. Saint Petersburg. Piter, 224.
3. Lokk, D. (2004). Fundamentals of Project Management. Moscow. NIRRO, 253.
4. Kobyliatskiy, L .S. (2002). Project management. Kiev. MAUP, 200.
5. Burkov, V. N. (1997). How to manage projects. Moscow. SINTEG-GEO, 188.
6. Kochetkov, A. I. (1993). Project management. Foreign experience. Saint Petersburg, Dva TrI, 443.
7. Reshke, H., Shelle, H. (1993). World of Project Management. Moscow. ALANS, 304.
8. Ilin, N. I., Lukmanova, I. G. (1996). Project management. Saint Petersburg “DvaTrI”, 610.
9. Mazur, I. I., Shapiro, V. D. (2001). Project management Reference Guide. Moscow. Vyisshaya shkola, 875.
10. Kerzner, H. (1994). A Systems Approach to Planning,: Scheduling and Controlling. An International Thomson Publishing Company, 1152.
##submission.downloads##
Опубліковано
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Ігор Григорович Добротвор, Павло Романович Струбицький, Ірина Павлівна Струбицька
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.